Oana Zamfir - Tinel Gheorghe - Mugur Ciuvică, replici. ”E destul de imflamată țara ca să spuneți așa ceva”

Scutaru Cristina / 21 aug 2019 / 16:37 Salveaza PDF Comentarii
Oana Zamfir
Descriere foto: Oana Zamfir

Pe baza recursului compensatoriu au fost eliberați mai mulți oameni din închisori.

Pe marginea acestui subiect, Tinel Gheorghe, deputat PNL, a făcut o serie de precizări taxate de jurnalista Oana Zamfir, în direct, la Antena 3, dar și de Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice.

"Am zis că eliberarea pe baza recursului compensatoriu va avea repercusiuni formidabile, o exarcebare a fenomenului infracțional. Foarte mulți dintre cei eliberați s-au întors înapoi în închisoare”, a zis Tinel Gheorghe la Antena 3.

”6%, ceea ce este foarte puțin”, a intervenit Mugur Ciuvică.

”Da, dar uitați-vă ce probleme provoacă cei 6% în societatea românească”, a completat deputatul PNL.

”Prin recursul compensatoriu nu au fost scoși oameni care erau condamnați pe viață. Doar au fost eliberați cu câteva luni mai devreme și, în acest fel, au fost decongestionate pușcăriile și nu am mai plătit noi din banii noștri zeci și zeci de milioane de euro”, a continuat Mugur Ciuvică.

”Uitați-vă ce este în stradă! Avem scandalul de la Caracal și nu-i dăm de cap, avem scandalul de la Săpoca, nu-i dăm de cap”, a zis Tinel Gheorghe.

Oana Zamfir a subliniat faptul că recursul compensatoriu nu are nicio legătură cu agresorii de la Caracal și Săpoca: ”Dar niciunul dintre agresori nu este recidivist! Ce legătura are? Dincă nu avea niciun dosar penal. Nu dezinformați, domnule Tinel! Este destul de imflamată țara ca să spuneți așa ceva”.

”762 de violatori au fost eliberați prin recursul compensatoriu”, a zis Tonel Pop.

”Care este sursa? Uitați-vă la sursă că multe porcării au zburat prin spațiul public”, a conchis Oana Zamfir, fără ca liberalul să mai precizeze sursa.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23