Oana Zamfir, pe șleau, profesorului Beuran: Sunt atât de puternice mâncătoriile!

Irina Constantin / 29 dec 2019 / 22:02 Salveaza PDF Comentarii
Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir, cuvinte dure în emisiunea de la Antena 3, în care l-a avut invitat pe doctorul Mircea Beuran, aflat în scandalul imens de la Spitalul Floreasca. 

Oana Zamfir a afirmat, la începutul emisiunii de duminică seară, la Antena 3, că a avut o discuție în prima parte a zilei cu profesorul Mircea Beuran de la Spitalul Floreasca.

”Am considerat că este foarte important ca domnia sa să fie în studio în aceasta seară. Se întâmplă ca-n ultimele minute să vină și această informație tristă, vom vorbi despre acest caz, pentru că el este devoalat, în unele părți, cu bună-credință, în altele părți cu rele intenții, având în vedere că este invocat numele profesorului Beuran, ca un marketing pentru această nefericire, a te agăța de un nume extrem de cunoscut pentru a răspândi, repet, cu bună-credință sau cu rea-credință ce s-a întâmplat. Ce s-a întâmplat e un lucru care trebuie lămurit, nu poate fi trecut cu vederea”. 

Oana Zamfir a încheiat interviul cu dr. Beuran, subliniind, că-n toți anii de presă nu a înțeles de ce, ”în lumea medicală, în loc să existe, o solidaritate, sunt atât de puternice mâncătoriile, pe șleau spus, și mi-aș dori foarte mult să nu fie cazul aici, pentru că o tragedie se poate întâmpla oricui și mai ales când are la bază nu o eroare medicală, ci o asemenea nenorocire tehnică”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29