Oana Zamfir, pe șleau, profesorului Beuran: Sunt atât de puternice mâncătoriile!

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir, cuvinte dure în emisiunea de la Antena 3, în care l-a avut invitat pe doctorul Mircea Beuran, aflat în scandalul imens de la Spitalul Floreasca. 

Oana Zamfir a afirmat, la începutul emisiunii de duminică seară, la Antena 3, că a avut o discuție în prima parte a zilei cu profesorul Mircea Beuran de la Spitalul Floreasca.

”Am considerat că este foarte important ca domnia sa să fie în studio în aceasta seară. Se întâmplă ca-n ultimele minute să vină și această informație tristă, vom vorbi despre acest caz, pentru că el este devoalat, în unele părți, cu bună-credință, în altele părți cu rele intenții, având în vedere că este invocat numele profesorului Beuran, ca un marketing pentru această nefericire, a te agăța de un nume extrem de cunoscut pentru a răspândi, repet, cu bună-credință sau cu rea-credință ce s-a întâmplat. Ce s-a întâmplat e un lucru care trebuie lămurit, nu poate fi trecut cu vederea”. 

Oana Zamfir a încheiat interviul cu dr. Beuran, subliniind, că-n toți anii de presă nu a înțeles de ce, ”în lumea medicală, în loc să existe, o solidaritate, sunt atât de puternice mâncătoriile, pe șleau spus, și mi-aș dori foarte mult să nu fie cazul aici, pentru că o tragedie se poate întâmpla oricui și mai ales când are la bază nu o eroare medicală, ci o asemenea nenorocire tehnică”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel