Oana Zamfir: ”Klaus Iohannis credeam că a scăpat porumbelul”

Oana Zamfir a spus: ”Credeam că președintele Klaus Iohannis a scăpat porumbelul” după desemnarea lui Ludovic Orban drept premier.

Klaus Iohannis a făcut apel la partidele parlamentare să susțină noul Guvern, afirmând că aceste trebuie instalat urgent, pentru a ieși din criza politică în care ne aflăm. Cuvântul-cheie, în opinia Oanei Zamfir, este criză.

”Klaus Iohannis credeam că a scăpat porumbelul spunând că suntem în criză politică. În naivitatea mea... credeam că suntem într-o situație de fericire pentru România odată ce au scăpat de PSD. Președintele a zis recent că mai are doar un lucru de rezolvat: Secția specială. Astăzi ne-a zis că suntem în criză politică. Păi ce ai făcut, domnule președinte? Ai declanșat chiar tu o criză politică dând jos un Guvern fără să ai limpede ce se va întâmpla după moțiune? Te-ai uitat cu cine vei face Guvernul tău? Știai ce va uni acest Guvern? Știai că Barna vrea anticipate. Această criză este generată chiar de Klaus Iohannis”, a spus jurnalista la Antena 3.

VEZI ȘI:  Oana Zamfir îl demască pe Tăriceanu în legătură cu Ludovic Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel