Oana Zamfir, întrebare pentru Varujan Vosganian. ”Mic bonus, cam două milioane și ceva de euro pe lună”

Varujan Vosganian a făcut precizări despre motivul pentru care a avut dosar penal.

Acesta a fost întrebat de jurnalista Oana Zamfir, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3, motivul pentru care i s-a deschis dosar penal legat de activitatea de ministru:

'În semestrul 1 din 2008, prețul petrolului a fost cel mai mare din istoria modernă a omenirii. De asemenea, și gazul a crescut. Ca să nu închidem combinatele de îngrășăminte, din creșterea de preț la gaz, am acordat un mic bonus, care a însemnat cam două milioane și ceva de euro pe lună, reprezentând 18 milioane de euro în 6 luni. Apoi, domnul Cioloș a dat și el. Eu am fost subminator, dânsul nu.'

Jurnalista Oana Zamfir a pus în oglindă acest caz cu ajutorul de stat dorit de o companie energetică din Hunedoara prin intermediul senatorului PNL, Carmen Hărău, care a înaintat o scrisoare Executivului pentru a obține ajutor de stat care consta în plafonarea prețului la gaze.

Vezi și Plângere penală, Guvern Orban. Hărău - Ursu, dialog demențial: Nici Udrea nu era atunci ministru! Era doar ușieră la Băsescu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel