Oana Roman rupe tăcerea: Am rămas cu frustrări

Oana Roman rupe tăcerea: Am rămas cu frustrări
Oana Roman rupe tăcerea: Am rămas cu frustrări

Oana Roman este invitata Oanei Turcu, duminică, de la 15:45, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars. 

Vedeta se întoarce la emisiune, după patru ani, iar momentul este și mai special deoarece se împlinesc, de asemenea, patru ani de la căsătoria sa cu Mircea Elisei.

Aceasta povestește în cadrul acestei ediții despre petrecerea făcută la patru ani de la căsătorie: „Anul ăsta ne-am hotărât să facem ceva mai special, deoarece momentul nunții și al botezului au fost la o perioadă foarte scurtă după ce eu avusesem câteva intervenții chirurgicale foarte grele. De la ultima ieșisem din spital la mai puțin de o lună până la momentul la care urma să fie nunta. Nu am fost în cea mai bună formă și am rămas cu niște mici frustrări legate de acel eveniment. Voiam să facem la cinci ani, dar s-a nimerit cu faptul că în ziua de 15, prietena mea, s-a hotărât să facă inaugurarea unui local pe care îl deține, și am zis că dacă face inaugurarea să facă și o petrecere."

Rochia la care a visat

Oana Roman vorbește și despre rochia la care a visat pe care a reușit să o aibă la petrecere: „La nuntă nu am avut rochia pe care mi-am dorit-o, pentru că a fost pe repede înainte. Acum am zis că am posibilitatea să îmi fac rochia la care am visat. Prietenele mele, de la o casă de modă m-au ajutat: mi-am ales materialele, modelul și a ieșit exact așa cum mi-am dorit. Și asta a fost bucuria mea cea mare."

Mai multe despre petrecere, dar și despre viața relativ grea a vedetei, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 15:45, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel