Oana Roman-Mădălin Ionescu, scandal. 'NU mai discut niciodată cu ea'

Deşi ar fi trebuit să apară în platoul unei emisiuni de la Kanal D, pentru a se „înfrunta” cu Iulia Albu, Oana Roman a decis, pe ultima sută de metri, să plece acasă.

Oana Roman a fost, joi seara, invitată în platoul Wowbiz, pentru a o „înfrunta" pe Iulia Albu, cea care i-a criticat, în repetate rânduri, silueta şi ţinutele. Înainte de a intra în direct, fiica fostului premier a auzit comentariile făcute de Iulia Albu la adresa ei și a ieşit din sediul televiziunii. Surprins de gestul ei, Mădălin Ionescu a mărturisit, în direct, că nu va discuta vreodată cu ea.

„Nu mi se pare ok ce se întâmplă. Înţeleg că s-a supărat pe Iulia Albu. Noi niciodată nu am dat curs ironiilor la care a fost supusă Oana la diferite posturi de televiziune, la diferite emisiuni. Mi se pare o problemă de educaţie să faci aşa ceva, în condiţiile în care eu sau Andreea (n.r Mantea) nu am jignit-o niciodată.

Nu se face aşa ceva. Vii, discuţi şi dacă ţi se pare că moderatorii sar calul, nu au argumente, sunt bădărani, te ridici şi pleci. OK. Oana Roman nu a venit în acest platou ca să fie supusă unui linşaj. I-am acceptat mereu condiţiile... Mi se pare o ofensă la adresa acestei televiziuni. Personal, nu vreau să mai discut cu ea, din acest moment. Dacă mai vine vreodată în această emisiune, eu ies din platou", a spus el, în emisiunea pe care o moderează la Kanal D, scrie Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel