Oana Roman despre Irina Rimes: 'nu are simțul penibilului'

Oana Roman, Foto Facebook
Oana Roman, Foto Facebook

Oana Roman, comentarii dure după anunțul că Irina Rimes a fost aleasă Ambasadorul Zilei Brâncuși 2020.

 

Anunțul făcut azi de Ministrul Culturii a isterizat internauții. Pe lângă aceștia, și câteva vedete au decis să-i sară la gât noii ambasadoare, unii cu argumente mai puțin flatante.

Este și cazul Oanei Roman. Fiica cea mică a lui Petre Roman s-a lansat în niște comentarii dure la adresa Irinei Rimes. Oana a intervenit la o postare de pe Facebook, în care artista era criticată pentru discursul stângaci, spunând despre aceasta din urmă că "nu are simțul penibilului pentru că e proastă"

"Ideea e ca ea o fi buna pt generația tânără dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul si e si incultă grav. Asa e si mare parte din generația pe care o reprezintă. Habar n-au cine e Brâncuși dar nici nu i intereseaza. Traiesc foarte bine fara sa stie nimic. Ea nu s a documentat pt ca evident nu o intereseaza si nu are simțul penibilului pt ca e proasta. E nasol ce zic dar e adevarat. Grav e ca au lăsat o sa bată câmpii in halul ăsta. Ceea ce înseamna ca nici ei nu sunt mai deștepți ca ea", a comentat Oana Roman la o postare pe Facebook.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel