Oana Popescu, demisie PLUS. Val de critici și scandal în interior: Dovadă de lașitate

Cioloș - Barna
Cioloș - Barna

Oana Popescu a renunțat la candidatura pe listele PLUS, luând o decizie de a se despărți de Alianța 2020. 

Oana Popescu și-a anunțat decizia în această seară, afirmând că nu are legătură cu demisia lui Valeriu Nicolae și că luase decizia înaintea acestuia. 

După ce și-a anunțat decizia pe Facebook, un val de critici s-au îndreptat spre Oana Popescu, fiind țintă chiar a foștilor colegi sau a simpatizanților de partid: 

”Asta e dovada de lasitate, oricum ati impachetat mesajul. Asa ceva nu se face!” a fost primul reproș, primind imediat replica chiar: ”Eu zic sa o lasi mai usor cu acuzele astea cu un om atat de valoros. Si poate sa ne punem intrebari cum sa facem sa nu ne mai plece oamenii.”

”O astfel de decizie ori se ia pe loc, ori nu se amână până după următorul scrutin.” i-a scris o altă persoană. ”De ce acum si nu inainte de depunerea listelor? De ce nu a anuntat pe 27 mai?” a întrebat un alt internaut. 

Foarte mulți plecați din PLUS?

Toți cei care comentau păreau a fi foști colegi din PLUS. ”Decizia este a ta, ca si motivele. Au plecat foarte multi din PLUS in ultima vreme si n-am vazut un asemenea atac pe pagina niciunuia. Poate ca dorinta si increderea noastra (si cateva ore de stat in frig pentru semnaturi) nu sunt suficiente ca sa avem drepturi asupra deciziilor altcuiva. Si nici nu cred ca un om atat de elegant va spune mai mult. Chiar daca obiceiul locului e sa-ti pui poalele in cap si sa faci entertainment, de dragul celor care casca gura. Oana, iti dorim succes in ceea ce vei face in continuare!” este un alt mesaj. 

Scandal și-n partid

Au apărut conflicte și între persoane care i-au comentat, care, de asemenea, par a fi din partid. Într-un moment al conflictului, în care unuia dintre internauți i s-a cerut să păstreze decența, el a răspuns: ”Nu am nicio datorie la cei care se retrag astfel incat sa pun mahnirile lor personale deasupra interesului general pentru care cu toii muncim din 2016 incoace.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel