Oana Lovin, Codruța Cerva, RĂZBOI TOTAL cu Nicușor Dan. ”Ți-ai dat foc la valiză singurel”

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria București, se războiește cu Oana Lovin și Codruța Cerva. Le-a făcut ”panarame”. Replica lor a venit imediat.

Inițial, s-a spus că Nicușor Dan a făcut-o ”panaramă” pe Gabriela Firea. Apoi, candidatul a zis că nu s-a referit la ea, ci la Oana Lovin și Codruța Cerva. Pe cine a jignit nu este foarte clar, dar a transmis un mesaj ulterior.

”Ca să fie totul foarte clar:

1. Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului "panaramă". Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități.

2. Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale și care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Oana Lovin i-a dat o replică: ”Nicușor Dan a făcut-o “panaramă” de periferie pe Gabriela Firea, apoi, în loc să-și prezinte scuzele, a cotit-o și a zis că se referea la mine și la Codruta Cerva. Coincidența naibii, acum câteva zile doamna Clotilde Armand se revolta că a fost făcută “panaramă” și a catalogat acest fapt drept mizerabil. Sunt curioasă ce părere are acum despre afirmațiile lui Nicușor Dan. Iar noi doi Nicușoare, ne mai vedem #panarameleieslavot”.

Codruța Cerva i-a răspuns și ea: ”Mno, Nicușor Dan ne-a făcut panarame. Pupă mama pe tine de puișor dar ți-ai dat foc la valiză singurel. Nu-i bai dar promit să fiu panaramă cu tine data viitoare. Să simți bine și promit să nu ne uiți niciodată. Și noaptea când o să ne visezi, să te trezești speriat, că ai avut un coșmar. Promit Plicusoare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel