Oana Lovin, agresată în fața Primăriei Sectorului 1, în direct în timpul unui interviu. De față a fost și Clotilde Armand

Foto: captură România TV
Foto: captură România TV

După ce Clotilde Armand a făcut declarații în fața Primăriei Sectorului 1, Oana Lovin a fost agresată de o femeie în vârstă. Aceasta din urmă a susținut că nu o cunoaște pe Oana Lovin și că ea s-ar fi îmbrâncit. 

Oana Lovin a fost agresată astăzi în fața Primăriei Sectorului 1. Aceasta a vrut să îi adreseze câteva întrebări primarului Clotilde Armand, însă fără succes. O femeie în vârstă a bruscat-o și a împins-o de câteva ori pe Oana Lovin, chiar în timpul unui interviu în direct la România TV. 

”Femeie, lasă-mă în pace, nu mai pune mâna pe mine. Nu-i problema ta. Suntem în 2021. Ăștia au voie să transforme bărbații în femei și  bărbații în femei și tu te iei de decolteul meu?”, a țipat Oana Lovin după ce a fost bruscată. 

”Oana, te rog, să ne calmăm”, a spus reporterul România TV. 

Oana Lovin, despre situația gunoaielor

Ulterior, Oana Lovin a fost întrebată dacă problema gunoaielor din Sectorul 1 se va rezolva după ce a fost declarată Starea de Alertă Sanitară. 

”Sper că realizezi cât de tare te iubesc dacă am venit  până aici în acest focar de infecție, pentru că a fost declarată Stare de Alertă Sanitară. Am venit cu mască de protecție. Eu sper că autoritățile vor lua decizii și vor lua măsuri și eventual vor pune o bulină galbenă în piept persoanelor din Sectorul 1 pentru că pot răspândi diverse boli, a spus Prefectul, pentru că e Stare de Alertă. Desigur că nu se va rezolva nimic. (...) Romprestul a chemat-o pe madame Clotilde la negocieri, lucru pe care nu l-a făcut. Ce a încercat ea să facă... a încărcat facturile Primăriei cu încă două milioane de euro despăgubiri, pe care trebuie să le plătească în instanță. Acum, din banii care au mai rămas la buget va plăti o altă companie care să strângă tonele de gunoi din Sectorul 1. Adică primăria nu va mai avea bani absolut de nimic. De aceea s-au tăiat bani de pe peste tot”, a declarat Oana Lovin. 

După acest afirmații, femeia în vârstă a agresat-o din nou pe Oana Lovin. 

”Femeie lasă-mă, da lasă-mă. Mergi la Colotilde, acoperă-i prostia. Femeie, potolește-te! Doamnă nu vă e rușine? Cu toată dragostea, că aveți o vârstă... Bine că prostia nu e contagioasă în Sectorul 1 pentru că altfel lumea se tăvălea în chinuri la fel ca și doamna”, a comentat Oana Lovin către femeia în vârstă. 

Cum a explicat femeia în vârstă situația

Reporterul România TV a stat de vorbă și cu femeia care a îmbrâncit-o pe Oana Lovin pentru a afla ce nemulțumiri are. 

”Eu nu o cunosc pe doamna, dar nu este normal să vii și să faci scandal pentru că dumneavoastră nu vă puteți face meseria. Stați aici în căldură. Nu am împins-o. Dânsa s-a băgat în mine. Nu știu cine este doamna. Habar nu am”, a declarat femeia în vârstă. 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut declarații în fața Primăriei. Aceasta s-a arătat indignată de faptul că nu a fost cvorum la ședința de astăzi. 

”Consilierii PNL au fost alături de consilierii PSD. Nu au venit la ședința aceasta de îndată pentru a cere rezilierea pentru ca eu să fiu împuternicită pentru a cere rezilierea contractului în justiție, așa cum permite contractul. (n.r. se referă la contractul de salubritate)”, a declarat Clotilde Armand. 

Alin Stoica, prefectul Capitalei, și-a dat acordul privind instituirea stării de alertă în Sectorul 1.

CITEȘTE ȘI: Criză gunoi Sectorul 1. Alin Stoica, prefectul Capitalei, de acord cu starea de alertă: Nu va fi reziliat contractul cu Romprest

2. Foto: capt... (capturaprc-ccprc-86-de-ecran-din-2021-07-23-la-13-24-16_92687300.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel