Urmărește emisiunea live


Oana Dobre Dimofte: Nicușor Dan NU are votul meu! Da, chiar dacă rămâne Firea

Dimofte
Dimofte

Oana Dobre Dimofte a spus că nu-l votează pe Nicușor Dan pentru Primăria București.

”Tocmai e oficial. Din partea mea, rămâne cum am stabilit. Domnul Nicușor Dan nu va avea votul meu, chiar dacă va rămâne candidatul unic al Opoziției. Voi vota USR-PLUS pentru primăria de sector, CGMB și Consiliul Local. Dar așa ceva nu. Da, chiar dacă rămâne Firea”, a scris Oana Dobre Dimofte pe Facebook.

”Să vă mai zic un lucrușor. La proteste, eu nu m-am numărat printre cei care strigau celebra lozincă despre PNL și PSD #aceeașimizerie. Niciodată nu am strigat asta. Pentru că nu mi s-a părut corect. În PNL sunt mulți oameni de calitate, care nu merită să fie asociați cu USL, din care nu au făcut parte vreodată.


Dar știu oameni care au strigat. Unii erau și în apropierea mea. N-am avut o problemă cu percepția lor, atunci. Dar când îi văd, astăzi, aplaudând și sărbătorind marea împrietenire dintre PNL și USR, WOW! Just WOW! Poate că li se pare un nimic. Ăsta e defectul meu, țin minte toate nimicurile”, a scris Oana Dobre Dimofte pe Facebook.

De un singur lucru îmi pare rău la faza asta. De calitatea oamenilor care au ales să îl susțină pe domnul Nicușor Dan. Adică o calitate excelentă. Poate măcar acum și-au dat seama. Sau poate că nu, dar asta nu mai e treaba mea.


Am vorbit foarte serios atunci când am spus că nu îl voi vota pe domnul Nicușor Dan, în nicio circumstanță. Nici măcar dacă ar fi însemnat să rămână Firea primăreasă.


Așa că vestea asta pentru mine este una foarte, foarte bună. Chiar o să am ce vota la Primărie. Și poate că acei susținători ai lui Nicușor își vor da seama, poate chiar azi, cât de nedrepți au fost față de Vlad Voiculescu”, a mai scris Oana Dobre Dimofte.

Ludovic Orban a anunțat, joi, că PNL va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei. Liderul liberal a precizat că sondajele arată că alți posibil candidați ai partidului nu ar avea garanția că ar putea câștiga în bătălia cu PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel