Oana Bulai: PSD a sunat adunarea pentru noua sesiune parlamentară

Oana Bulai: Județul Neamț a fost din nou numărul 1, primind cea mai mare sumă per proiect din România pentru construcția noului spital județean
Oana Bulai: Județul Neamț a fost din nou numărul 1, primind cea mai mare sumă per proiect din România pentru construcția noului spital județean

Am participat la ședința grupurilor parlamentare reunite ale PSD din Senat și Camera Deputaților unde s-a făcut o analiză a activității desfășurate în Parlament, a precizat Oana Bulai, deputat PNL de Neamț într-o postare de pe Facebook. 

"Cifrele vorbesc de la sine: avem grupul parlamentar cu cea mai bună prezență, cu cele mai multe inițiative și cu cea mai bogată activitate parlamentară.

În această ședință, președintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de miniștrii social-democrați Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Adrian Câciu, Florin Spătaru și Marius Constantin Budăi au prezentat rezultatele înregistrate în perioada guvernării, dar și obiectivele pentru perioada următoare. Am discutat despre continuarea măsurilor din programul de guvernare și despre ce și-a propus PSD să susțină în cadrul Guvernului în perioada următoare.

Prezența PSD la guvernare se vede atât în măsurile adoptate, cât și în rezultatele înregistrate de Guvern. De la intrarea la guvernare am îndeplinit toate angajamentele asumate în fața românilor, dar și a partenerilor internaționali. În toată această perioadă nivelul investițiilor a crescut și au fost acordate stimulente pentru sprijinirea economiei.

Prin munca depusă de miniștrii PSD, toate bornele din PNRR au fost îndeplinite și suntem în grafic pe domenii aflate în portofoliile miniștrilor noștri. În privința infrastructurii, s-a reușit finalizarea licitațiilor care au fost câștigate de constructori români pentru autostrada A7, cea dintre Ploiești și Pașcani, care va trece și prin județul Neamț.

Vezi și: Surse: Liberalii îi propun pe Sorin Cîmpeanu - vicepreședinte la Senat și pe Florin Roman - vicepreședinte la Camera Deputaților

Am avut și un motiv de mândrie ca nemțeancă. Județul Neamț a fost din nou Numărul 1, primind cea mai mare sumă per proiect din România pentru construcția noului spital județean, proiect inițiat de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

România are nevoie de seriozitate şi profesionalism din partea celor care adoptă decizii.Obiectivul meu și al colegilor din PSD constă, pe mai departe, în realizarea unei creșteri economice sustenabile, consolidarea unui stat puternic, a unei societăți echilibrate, cu o clasă de mijloc extinsă.

Avem oameni capabili, cu experiență, oameni tineri, în care am mare încredere că vor implementa cu mare succes programul de guvernare al PSD.

Voi continua să susțin toate măsurile care sunt benefice nemțenilor și tuturor românilor și am încredere că miniștrii PSD vor realiza proiectele discutate și propuse!

Activitatea mea parlamentară va fi, pe mai departe, una în slujba nemțenilor și în interesul acestora!", a ținut să precizeze deputatul PSD de Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel