Oana Băluță: Să mă iertați, domnule Cîțu, că exist!

Roxana Neagu / 15 noi 2019 / 08:58 Salveaza PDF Comentarii
Oana Băluță
Oana Băluță

Oana Băluță, conferențiar la Universitatea din București, critică, printr-o postare pe rețeaua socială Facebook, ideile economice ale lui Florin Cîțu, ministrul PNL al Finanțelor. 

”Asta înseamnă să fumezi ceva prost sau să fii ideologizat până în măduva oaselor.

E un mesaj de toată jena care antagonizează iar bugetari versus privat, dar acum adaugă insidios și diaspora. Ținem minte această retorică de pe vremea lui Traian Băsescu și a lui Emil Boc. Dar stai că artizanii măsurilor de austeritate sunt acum în PNL. Iar măsurile acelea au inclus și diminuarea indemnizației pentru creșterea și îngrijirea copilului, desființarea instituțiilor de egalitate de șanse și prevenirea și combaterea violenței, tăierea pensiilor și a salariilor, creșterea TVA...

Să mă iertaț', domnule Cîțu, că exist.” a scris Oana Băluță, pe Facebook. 

 

”Bugetarii să muncească fără vouchere, tichete, sporuri”

 

Mesajul Oanei Băluță vine după o postare a lui Florin Cîțu din luna august, când încă nu era ministru al Finanțelor. Printre altele, Florin Cîțu susținea: ”Bugetarii trebuie să accepte să muncească fără vouchere, tichete de vacanţă, tot felul de sporuri, pensii speciale şi mai ales trebuie să accepte să fie concediaţi atunci când nu-şi fac treabă. A lucra în sectorul public nu trebuie să mai arate că un premiu.” 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27