Oamenii lui Ponta din Gorj vor să nu-l mai susțină pe Antonescu

carciumaru
carciumaru

Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, a avertizat că membrii acestei formațiuni nu mai doresc să-l susțină pe Crin Antonescu în funcţia de preşedinte al României.

„Cu toate acuzaţiile ce i s-au adus, din PNL, din PC şi anumite televiziuni, domnul Ponta niciodată nu a spus că se va răzgândi în ceea ce se va răzgândi în ceea ce priveşte susţinerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de preşedinte. Dar, ştiţi ce pericol apare? Că dacă nu se aşează lucrurile în ceea ce priveşte colaborarea PNL, PSD, PC poate să apară pericolul ca pesedistul de rând, nemulţumit că domnul Ponta tot este criticat, să nu-l voteze pe domnul Antonescu. Nu are ce să-mi facă mie domnul Ponta, sau eu în calitate de preşedinte de PSD Gorj nu am ce să-i fac membrului PSD din nu ştiu ce comună să-l voteze pe domnul Antonescu ca preşedinte“, a declarat Florin Cârciumaru.

Copreşedintele USL Gorj a mai spus că a primit deja mesaje că pesediştii nu-l susţin pe Antonescu la alegerile parlamentare. „Deja am primit mesaje de acest gen. Mi-au spus, domnul primar şi dacă mă obligaţi nu-l mai votez pe acest om că nu analizează corect modul cum a încercat domnul Ponta să rezolve cu justiţia“, a menţionat Cârciumaru la Radio Infinit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel