O ultimă șansă pentru Oltchim. A doua încercare de vânzare a eșuat


Vineri, ultima zi în care Oltchim putea fi vândută. Ofertele pentru preluarea acțiunilor s-a încheiat la ora 11:00, prea devreme pentru un investitor întârziat, care a depus o ofertă după expirarea termenului limită. Nu a fost luată în considerare. 

Singura ofertă 

Potrivit unul comunicat de presă al Ministerului Economiei, "La expirarea termenului limită, consorţiul de administratori judiciari a consemnat că nu a fost depusă nicio ofertă angajantă din partea investitorilor interesaţi. După expirarea termenului limită, a fost depusă o ofertă din partea unui potenţial investitor. Urmărind prevederile Caietului de prezentare, oferta depusă peste termen nu a fost luată în considerare". 

Un nou termen de 30 de zile

Însă, există posibilitatea unei noi șanse. "O parte dintre investitori, interesaţi de funcţionarea în sistem integrat a combinatului Oltchim cu rafinăria Arpechim, au solicitat un nou termen de 30 de zile, motivat de orizontul de timp în care estimează că vor finaliza negocierile pentru preluarea rafinăriei odată cu Oltchim SPV. În acest sens, consorţiul de administratori judiciari va convoca Adunarea creditorilor şi va supune aprobării acesteia repetarea procedurii cu un nou termen limită de depunere a ofertelor angajante", se mai arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel