Acordul de coabitare i-a închis gura lui Lăzăroiu

sebastian lăzăroiu dc
sebastian lăzăroiu dc

Printre prevederile stipulate de Traian Băsescu și Victor Ponta în actul coabitării, se arată că președintele și premierul își vor sancționa angajații și colegii care prin comportamentul lor din timpul ieșirilor publice vor depăși limitele bunului simț, decenței sau politeții. Din ziua semnării acestui consens, unul dintre cei mai vocali acoliți ai șefului statului, Sebastian Lăzăroiu, a dispărut din prim-planul mediatic, după ce cascada postărilor pe Facebook sau a altor forme de exprimare des folosite de el au încetat.

”Părţile vor îmbrăţişa reguli minimale de adresare respectuoasă, cu referire directă la funcţia partenerului şi la adresarea la plural. Ele se vor abţine în a încuraja abordări diferite la nivelul structurilor pe care le reprezintă şi vor sancţiona excesele şi ieşirile publice ale colegilor de partid sau angajaţilor care exced această regulă de comportament, bun simţ, decenţă şi politeţe”, se arată în actul prin care Traian Băsescu și Victor Ponta se angajează să colaboreze. Așadar, printre alții, consilierii prezidențiali vor trebui și ei pedepsiți, dacă mai atacă sau jignesc pe oricine are divergențe cu șeful de la Cotroceni.

În cele patru săptămâni de campanie electorală, dacă nu se știa mai bine, s-ar fi crezut că Sebastian Lăzăroiu are o normă de îndeplinit, în ceea ce privește postările pe Facebook prin care îl ataca pe Victor Ponta sau lansa anunțuri misterioase. ”Dacă ar ști săracul Ponta ce-l așteaptă după alegeri . . .”, scria consilierul prezidențial într-una din postările sale dinaintea scrutinului din nouă decembrie. Ultima postare care îl viza pe șeful Executivului a fost publicată de dl. Lăzăroiu chiar pe 12 decembrie. În aceasta, consilierul prezidențial spunea ironic că i-a dat premierului sondajele confidențiale ale Alianței D.A, în schimbul dosarelor social-democraților, pe care liderul PSD le avea când era Șeful Corpului de Control la Guvern.

Nu ar fi surprinzător însă, ca la actualul Act de Coabitare să apară o erată, care să puncteze în mod explicit că Sebastian Lăzăroiu, în calitatea lui de privilegiat ”flencănitor”, face excepție de la prezentele stipulări din document.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel