„O să avem bilet unic STB-Metrorex”. Firea, REPLICĂ TARE după declarația lui Nicușor Dan

Gabriela Firea a reacționat după ce Nicușor Dan a anunțat că „o să avem curând un bilet unic STB-Metrorex”.

Printr-o postare pe Facebook, după declarația lui Nicușor Dan, Gabriela Firea a cerut ca „cineva” să-i spună lui Nicușor Dan că „există deja” bilet unic STB-Metrorex. 

„Să-i spună cineva primarului dreptei unite că există deja bilet unic în București, de vreo 3 ani, cu ajutorul căruia se poate circula și cu metroul, și cu autobuzul etc. A zis azi că el “va implementa biletul unic imediat”. #TrezitDinSomn#BunVenitInOras”, a scris Firea pe Facebook. 

Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista DEJA bilet unic in Bucuresti, de vreo 3 ani, cu ajutorul caruia se...

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 31 octombrie 2020

Ce a declarat Nicușor Dan 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, la Digi24, că bucureştenii vor avea la dispoziţie un bilet unic STB-Metrorex.

„O să avem curând un bilet unic, pentru că e logic ca lucrul ăsta să se întâmple (...) Avem mijloace electronice de acces şi în transportul de suprafaţă, şi în metrou, deci avem o măsurătoare exactă a câţi oameni au intrat cu respectiva cartelă fie în autobuz, fie în metrou şi trebuie să existe doar un mecanism corect de decontare între aceste două entităţi”, a spus Nicuşor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel