O privire mai atentă asupra bonusurilor sportive

După ce agențiile de pariuri sportive online au început să fie reglementate în România, în vara anului 2015, a început o adevărată concurență între operatorii care și-au luat licența de la ONJN. 

Aceștia se întrec în a le oferi jucătorilor cel mai bun bonus pariuri online, iar pariorii de la noi din țară au numai de câștigat de pe urma acestui lucru. Dacă nu ai experiență în pariuri online, mai jos vei găsi descrierea celor mai comune tipuri de oferte din piață, pentru a putea înțelege mai bine care sunt promoțiile care ți se potrivesc.

Bonus cu depunere

Această ofertă presupune oferirea unui credit bonus, care de cele mai multe ori este cuprins între 50% și 100% din suma pe care jucătorul o va depune. Există un prag minim și un prag maxim de depunere, însă anumite bonusuri de acest gen pot fi oferite chiar și pentru depuneri succesive. Pentru a putea transforma creditul bonus în bani reali, pariorul trebuie să îndeplinească cerințele de pariere, rulând suma respectivă de un număr de ori, pe pariuri simple sau multiple care să aibă cota minimă impusă prin regulament. Promoțiile de acest gen pot fi oferite atât la prima depunere, cât și ulterior, sub formă de bonus la realimentare, ori cu alte ocazii speciale.

Pariu gratuit

Cunoscută și sub denumirea de „Free Bet”, acest tip de ofertă îi oferă utilizatorului posibilitatea de a plasa un pariu cu fonduri din partea casei, însă dacă biletul este câștigător, pariorul va păstra doar profitul obținut, iar suma folosită ca miză va fi înapoiată automat. Pariurile gratuite au de regulă cerințe de cotă minimă, iar unele dintre acestea pot solicita și plasarea unui număr minim de selecții pe respectivul bilet. Anumite free bet-uri nu au cerințe de rulaj, însă altele pot avea ceva condiții.

Full BetA

ceastă ofertă este destul de similară cu pariurile gratuite, însă principala diferență este că, la Full Bet, jucătorul va primi și miza pe care a jucat-o din partea casei, în cazul în care pariul plasat va fi câștigător. Întrucât nu este foarte mult folosită la noi în țară, acest tip de ofertă nu a primit o denumire în limba română. Cu toate acestea, Full Bet-ul este unul dintre cele mai avantajoase tipuri de promoții pentru jucători, așa că ne așteptăm ca mai mulți operatori să-l introducă în viitorul apropiat.

Pariu fără risc

În limba engleză, acest tip de ofertă se numește „Risk Free Bet”, însă anumiți operatori o pot prezenta într-un alt mod. Agenția îi oferă utilizatorului posibilitatea de a plasa un pariu din banii proprii, însă în cazul în care pariul va fi necâștigător, jucătorul va primi înapoi integral sau parțial suma respectivă, fie sub formă de bonus, fie sub formă de pariu gratuit. Fiecare ofertă de acest tip va include și o miză maximă, iar uneori poate să existe și cerințe cu privire la miza minimă.

Acestea sunt principalele tipuri de bonusuri la pariuri sportive online. Mai există și alte tipuri de bonusuri, însă toate își au originea în aceasta. De exemplu, bonusurile pentru mobil se acordă numai pentru cei care se înregistrează sau revendică oferta și efectuează o depunere de pe smartphone sau tabletă, însă oferta în sine se încadrează tot într-una dintre cele 4 categorii de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel