O pisică a străzii a implorat trecătorii să-i cumpere mâncare, dar a avut mai mult noroc

foto: Instagram, Conjo
foto: Instagram, Conjo

O pisică a străzii a avut noroc atunci când a întâlnit o femeie în fața magazinului unde cerea de mâncare.

O pisică fără stăpân din Mexico City spera să primească ceva de mâncare, așa că s-a așezat în fața unui magazin unde a început să miaune insistent. Norocul i-a surâs în momentul în care a fost observată de Tania Lizbet Santos Soi Tova, o clientă a supermarketului.

Femeia știa că nu poate să treacă pe lângă mica felină fără să facă nimic. Mai ales după ce pisica a intrat cu ea în magazin și a condus-o practic spre rafturile cu mâncare pentru pisici, s-a așezat lângă unul dintre ele – aparent preferatul său – și a continuat să toarcă insistent până când a primit conserva pe care și-o dorea, potrivit Metro.

A decis să o filmeze și a postat clipul pe Instagram unde mii de oameni au aflat despre povestea impresionantă. Tania însăși a fost uimită de comportamentul pisicii. În cele din urmă, după ce a hrănit-o, s-a simțit obligată să ia pisica acasă.

       

I-a oferit lui "Iepuraș" căminul pe care nu l-a avut niciodată

Proprietara și-a botezat pisica "Conjo", care se traduce din spaniolă ca "iepuraș". Este o poreclă adecvată pentru o pisică cu o coadă incredibil de scurtă. Proprietara presupune că pisica și-a pierdut coada în timp ce trăia pe străzi. Un lucru este cert: pisica nu va mai suferi niciodată din cauza foamei și a lipsei de dragoste pentru că acum este pe mâini bune. "Și-a făcut și un nou prieten – o broască de pluș pe nume Rene" spune femeia. Imagini cu Renee și Conjo apar adesea pe pagina de Instagram a acestuia . Stăpâna pisicii a creat un cont personal pentru el, cu câteva mii de urmăritori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel