O pensionară i-a închis gura lui Stamule: Nu o să fie bine! Pensionarilor le-a ajuns cuțitul la os!

O pensionară s-a arătat indignată de deciziile luate de Guvern privind veniturile pensionarilor. Aceasta i-a atras atenția lui Tănase Stamule în direct. 

Tatiana Dumitru a lucrat mai bine de 20 de ani și este mamă a trei copii. Femeia s-a pensionat de câțiva ani și are un venit de 704 lei. Într-o intervenție în direct la România TV, aceasta a avut un schimb de replici cu Tănase Stamule în ceea ce privește veniturile pensionarilor. 

Iată conversația celor doi: 

Tănase Stamule: A fost o decizie... ( n.r. se referă la modificările aduse la Legea pensiilor).

Pensionară: Dar cine a luat decizia, domnule? Dumneavoastră v-ați dori să trăiți cu 704 lei? Și eu să vin acum la dumneavoastră? Aveți suflet, domnule?

Stamule: Dumneavoastră vă imaginați că noi nu vrem ca toți românii să trăiască bine? Avem prevăzută creșterea salariilor profesiorilor și în ianuarie, și în septembrie. Creșterea punctului de pensie cu 40% în septembrie. 

Pensionară: Sunt vorbe goale. Eu vă spun. Eu ce mănânc săptămâna viitoare? Că am terminat pensia? Domnule Stamule, ca mine sunt atâția oameni. Ce fac eu acum de sărbători?

Stamule: Îmi pare rău de situația dumneavoastră. Știți cum este, obiectivul nostru este ca toți românii să trăiască bine sau cât mai mulți români. 

Pensionară: Vedeți, vorbiți peste mine! Nici măcar nu îmi dați atenție. De aceea ne tăiați pensiile. Dumneavoastră știți ce e în rândul pensionarilor? Cât se poate de curând nu o să fie bine. Ascultați-mă bine. Pensionarilor le-a ajuns cuțitul la os. Pensionarii s-au săturat. Ascultați-mă bine. Știți cu ce pensie am ieșit în 2013? Cu 388 de lei. Știți ce pensie am acum? 704. S-a dublat. Eu sunt cetățean și apolitic. Sunt pensionar. Mănânc dublu. INS spune că avem coșul de 2000 de lei. Păi gândiți-vă de câți ani aștept și eu să mi se facă pensia 1.000 de lei, să iau măcar jumătate de coș. Și dumneavoastră veniți acuma și îmi lăsați coșul gol. Știți că rata mortalității în rândul pensionarilor a crescut?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel