O nouă tranşă de obligaţiuni NE Property BV, în valoare de 500 de milioane de euro, intră pe 1 august la tranzacţionare

O nouă tranşă de obligaţiuni NE Property BV, în valoare de 500 de milioane de euro, intră pe 1 august la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere a Bursei de Valori Bucureşti.

"Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că obligaţiunile corporative emise de NE Property BV intră la tranzacţionare începând cu 1 august 2019, pe piaţa reglementată la vedere administrată de BVB. Listarea a fost intermediată de BRD-Groupe Societe Generale. Obligaţiunile sunt listate dual, atât la Bursa de Valori Bucureşti, cât şi la Irish Stock Exchange (ISE), şi fac parte dintr-un program total de 1,5 miliarde de euro", se arată într-un comunicat al BVB.

Caracteristicile emisiunii de obligaţiuni, aflate la a doua tranşă, sunt: tip şi clasă - nominative, dematerializate, garantate, liber transferabile, evidenţiate prin înscriere în cont.

Vor fi "puse la bătaie" 5.000 de obligaţiuni, cu o valoare nominală de 100.000 de euro/titlu, la o dobândă (fixă) de 2,625%.

Plata cuponului se va face anual, iar data maturităţii este 22 mai 2023.

Prima tranşă a obligaţiunilor corporative emise de NE Property la BVB a avut loc în decembrie 2017, cu o valoare de 500 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22