EXCLUSIV  O nouă materie pentru elevi. Acad. Dăianu: Sună straniu din partea unui om care lucrează cu cifre

Foto ilustrativ groapă gunoi / Imagine de Karuvadgraphy de la Pixabay
Foto ilustrativ groapă gunoi / Imagine de Karuvadgraphy de la Pixabay

Președintele Consiliului Fiscal, acad. Daniel Dăianu, a atras atenția asupra nevoii de educație ecologică pe care România o are, la dezbaterea online Upgrade România – Investițiile, “colacul de salvare” al economiei?.

Președintele Consiliului Fiscal, acad. Daniel Dăianu, a declarat la dezbaterea online Upgrade România – Investițiile, “colacul de salvare” al economiei?, organizată de DC Media Group, că „aș vrea să vorbim mai mult și despre educația ecologică”, făcând comparație cu discuțiile care se poartă pe tema educației financiare. 

„E mai important pentru un copil să învețe că nu trebuie să murdărească în jur, să respecte natura, decât educația financiară. Sună straniu din partea unui om care lucrează cu cifre și are raționamente economice și financiare în algoritmii săi de decizie.”, a spus acad. Daniel Dăianu la DCNewsTV.

Acad. Daniel Dăianu a amintit apoi că „noi avem deja probleme foarte mari în România: deșertificarea solului, efectele secetei, inundațiile, deforestarea, gropile de gunoi.”

„Multe state membre ale UE tratează România ca pe o groapă de gunoi. E o constatare tristă! Ne trimit tot felul de transporturi... Așa cum ai deșeuri radioactive, care se mișcă prin lume, așa ne trimit tot felul de gunoaie. N-ar trebui doar pentru că noi câștigăm câțiva bani să acceptăm să fim o groapă de gunoi în Europa.”, a subliniat președintele Consiliului Fiscal, acad. Daniel Dăianu, la dezbaterea online Upgrade România.

Urmărește aici dezbaterea online

DC Media Group, trust media din care fac parte DCNewsTV, DCNews, DCMedical, DCBusiness, StiriDiaspora.ro, Spectacola.ro şi DefenseRomania.ro, organizează în data de 09.04.2021, în intervalul orar 11:00-14:00 dezbaterea online Upgrade România – Investițiile, “colacul de salvare” al economiei?.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel