O nouă demisie în PNL, după alegerile locale

Senatorul Dragoş Luchian şi-a prezentat oficial, marţi, demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Bacău după eşecul din alegerile locale, în care a candidat pentru mandatul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

'Este un gest de onoare, pe care îl fac cu speranţa că şi astfel vom deveni mai responsabili şi mai puternici. Le mulţumesc multora dintre colegii de partid şi sutelor de voluntari care au muncit din greu în această campanie şi care nu au nicio vină pentru insuccesul meu, pe care mi-l asum. Va trebui, însă, făcută rapid şi o analiză serioasă privind ezitările ori greşelile conducerii centrale şi judeţene a PNL', a motivat, pentru AGERPRES, Dragoş Luchian.

El a mai precizat că 'se va lupta în continuare pentru principiile în jurul cărora a fost construită campania sa electorală şi care corespund unui liberalism autentic'.

Dragoş Luchian, care este singurul reprezentat al PNL Bacău ce şi-a prezentat, până în prezentat demisia, a obţinut 16,16% din opţiunile electoratului băcăuan, locul al treilea, după Cosmin Necula, PSD, creditat cu 35,38%, şi Cristinel Manolache (PSRO) 16,44%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel