"O imagine cât o mie de cuvinte"! Așa arată tratamentul pentru o singură zi la ATI a unui bolnav de COVID - Foto în articol

Vezi în articol cum arată tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de COVID-19.

Comitetul Național pentru Coordonarea Campaniei de Vaccinare a publicat o imagine în care arată ce tratament primește într-o singură zi un pacient bolnav de COVID internat la Terapie Intensivă.

"O imagine cât o mie de cuvinte: tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19!Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19. Alternativa este simplă și sigură: vaccinarea. Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare și deces. PS: Revenim cu tratamentul unei persoane care a rămas cu sechele după trecerea prin boală.", scriu reprezentanții comitetului pe pagina de Facebook Ro Vaccinare. 

Imaginea a fost făcută la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

Radu Țincu: Omicron ar putea anunța SFÂRȘITUL pandemiei! Ni s-a PROMIS că undeva până la finalul acestui an...

Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a declarat că dacă se confirmă că varianta Omicron a SARS-CoV-2 este mult mai blândă și nu produce forme severe, oamenii vor resimți COVID-19 ca pe o banală viroză respiratorie, care fie nu va produce niciun fel de risc, fie va genera riscuri minime asupra stării de sănătate.

În plus, medicul spune că este posibil ca varianta Omicron să anunțe sfârșitul pandemiei de COVID-19.

Întrebat la B1 TV dacă momentul în care varianta Omicron va deveni dominantă poate să fie finalul pandemiei, o teorie vehiculată și de managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, Radu Țincu a afirmat:

"Da, cu siguranță poate fi. Dacă într-adevăr că această nouă variantă virală e mult mai blândă și nu va produce forme severe care să pună în pericol viața oamenilor, este evident că atunci coabitarea va fi mult mai facilă, oamenii într-adevăr vor resimți COVID-19 ca pe o banală viroză respiratorie, care nu va produce niciun fel de risc sau riscurile sunt foarte puține asupra stării de sănătate, însă, vedeți, și aici trebuie să avem un pic de răbdare. Pentru că acele date statistice pe care le avem din Africa de Sud evaluează o populație foarte tânără". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel