O girafă cu două capete sau iluzie optică? Momentul spectaculos surprins de un celebru fotograf

foto: Instagram, @pmbatty
foto: Instagram, @pmbatty

Peter Batty, un fotograf pasionat de natură, a reușit să surprinsă un moment impresionant în timp ce se afla într-o rezervație naturală din Mkuze, Africa de Sud. 

Fotograful are obiceiul să surprindă adesea imagini cu animale sălbatice în habitatul lor natural, dar de această dată a reușit să creeze un efect uimitor. În timp ce fotografia mai multe girafe care beau apă dintr-un iaz, Peter a capturat momentul în care capul uneia dintre ele apare în spatele celeilalte, creând iluzia că girafa are două capete.

Fotografiile au fost realizate la apus, când lumina soarelui a transformat întreaga rezervație într-o scenă ce părea desprinsă dintr-un film, ceea ce a fost foarte apreciat de internauți. Această captură fotografică pare să fie o iluzie optică, iar utilizatorii rețelelor de socializare au mărturisit că au fost uimiți pentru o secundă, crezând că girafa avea într-adevăr două capete. De asemenea, un alt efect pe care Peter l-a surprins este momentul când girafa termină de băut și își ridică capul, creând astfel acele urme lăsate de apă în aer. „Este o provocare să surprind acest moment decisiv cu traseul de apă”, a scris Peter Batty pe contul său de Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Batty (@pmbatty)

„Wow! E o capodoperă!”/ „Superbă”/ „Absolut uimitoare”/ „E fotografia mea preferată”/ „Am zis că nu văd bine. Părea că are două capete”, sunt doar câteva din comentariile pe care Peter le-a primit la postarea sa de pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel