O filipineză şi o spanioloaică, test de folclor românesc, la Te cunosc de undeva: "Ne-a pus capac. Nu înţelegeam niciun cuvânt"

Cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine seară, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o nouă serie de transformări spectaculoase şi momente artistice de excepţie, dar şi multe faze amuzante, ale căror protagonişti sunt cele 8 echipe de vedete concurente.

Ironia ruletei au simţit-o din plin şi Barbara şi Bella, cele cărora săptămâna trecută le-a jucat feste şi nu a vrut să le dezvăluie melodia până la antrenamente. Şi nu degeaba a fost atât de aşteptat momentul, căci le-a pregătit o transformare  cu totul şi cu totul specială şi extrem de dificilă – Ion Dolănescu. Nu doar faptul că au aflat târziu piesa, ci şi cuvintele pe care nu le înţelegeau sub nicio formă le-au dat mari bătăi de cap artistelor, care s-au văzut nevoite să se pregătească intens şi să ceară ajutorul cunoscuţilor pentru a putea performa pe scena transforming show-ului de la Antena 1. 

„Noi oricum înţelegem mai greu limba română, dar de data  asta... melodia ne-a pus capac. Când am ajuns la primele antrenamente şi am aflat ce urmează să interpretăm, ne venea să râdem şi să plângem în acelaşi timp! Nu ştiam de ce să ne apucăm mai întâi, pentru că nu înţelegeam mai niciun cuvânt. Am avut mare noroc cu doamna Adriana Trandafir, profesoara noastră de actorie, care ne-a explicat absolut fiecare cuvânt, pe înţelesul nostru!”, a dezvăluit Barbara, în vreme ce Bella a completat: „Din tot platoul, tocmai nouă să ni se întâmple asta, tocmai nouă să ne dea ruleta o asemenea piesă în română, noi, cele mai românce de aici. Şi mai mult, să ne pice la început şi doar „?”, încât să avem şi mai puţine zile de antrenament. După ce ne-a trecut panica, am hotărât să facem lucrurile în felul nostru şi să ne şi distrăm, pentru că până la urmă şi despre asta este Te cunosc de undeva!. Ce ne-a ieşit, aflaţi sâmbăta asta!”. 

Transforming show-ul le-a pregătit telespectatorilor un sezon cu energie la puterea #20 şi multe, multe surprize, alături de cele 8 echipe de artişti care au spus spectaculosului show al transformărilor, care va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel