O clasă de șoferi intră în ilegalitate. Nimeni nu le va face RCA

Hotărârea de Guvern care limitează prețurile RCA nu are nicio prevedere cu privire la o clasă de șoferi, care ar putea intra în ilegalitate. 

Mașinile electrice se pare că au fost uitate de autoriii proiectului de hotărâre care urmează să implementeze tarifele maxime pentru RCA, potrivit Profit. Dacă actul normativ va rămâne în forma actuală, nimeni nu va mai putea înmatricula mașini electrice. Șoferii care conduc deja mașini electrice nu au nicio variantă viitoare cu privire la RCA. Automobilele electrice nu pot fi încadrate în niciuna dintre categoriile de autovehicule pentru care ASF a calculat un preț maxim.

"Nu văd unde ar putea fi încadrate automobilele electrice după plafonarea tarifelor. La automobile nu pot intra, pentru că acolo prețul este în funcție de capacitatea cilindrică, parametru care în cazul mașinilor electrice nu există. Cotațiile pentru mașinile electrice care au fost asigurate au fost făcute în funcție de puterea motorului. Asigurătorul are această libertate pe care nu o va mai avea", explică un broker, pentru sursa citată. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel