O artistă de la "Vocea României" a intrat subit în comă. Momente de groază

Ana Mardare, artista de 30 de ani, care a făcut furori în sezoanele trecute de la "Vocea României", a susţinut un concert în urmp cu două weekend-uri, iar după ce a cobărât de pe scenă totul s-a complicat pentru ea. 

Le-a spus colegilor că nu mai vede, apoi a făcut convulsii şi a intrat în comă. La spital, medicii i-au depistat o tumoră de 9 centimetri pe creier. Viaţa ei atţrnp acum de un fir de aţă.

Familia Anei Mardare trece printr-o dramă cumplită. Cântăreaţa de 30 de ani seaflă în spital şi trebuie operată de urgenţă pe creier. După un concert pe care l-a susţinut la Stejarii Country Club sâmbătă (12 noiembrie), artista a intrat în comă şi medicii i-aupus un diagnostic devastator, cancer.

"S-a întâmplat brusc pentru că nu a vrut niciun simptom. S-a întâmplat pur şi simplu. La 6 dimineaţa a avut convulsii, a intrat in comă şi a descoperit după RMN că are o tumoare de 9 cm, pe lobul stâng. Este cât o portocală şi trebuie operată. A ieşit din comă, dar nu ştie că are cancer" a declarat Nidia Moculescu la Antena Stars. Fata compozitorului o cunoaşte pe Ana de 12 ani.

După concert, Ana Mardare a refuzat să meargă la spital, deşi nu mai vedea bine şi a pus totul pe seama oboselii acumulate. Un coleg de trupă a fost cel care a chemat ambulanţa, iar după ce a părăsit casa cântăreţei, starea acesteia s-a agravat.
"Tudy Zaharescu i-a condus pe cei de la salvare la ea, iar când s-au întors, ea deja intrase în a doua serie de convulsii. Totul s-a întamplat în jumătate de oră," a completat Nadia Nidia Moculescu. Cântăreaţa nu-şi mai aduce aminte de nimic din momentul concertului şi este mai tot timpul sedată.

"M-a recunoscut, vorbeşte, dar dacă nu-şi mai aminteşte nimic decât momentul concertului. Devine tristă dacă o întreb ceva şi ea nu ştie. Răspunde întârziat cu cinci secunde de la întrebare", a conchis Nidia Moculescu care s-a interesat la toate spitalele la care Ana ar putea să se opereze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel