O aplicație Google Chrome vă spune cât de mult trebuie să lucrați pentru a face cumpărături online

Conform celor mai recente date ale autorităţilor spaniole, comerțul electronic a obținut anul trecut un record record de 9,3 milioane de euro. A apărut o aplicaţie care te poate determina să fii mai cumpătat atunci când faci cumpărături online. 

Oamenii decid să cumpere de pe internet deoarece totul este foarte simplu. Comenzile vin în mai puţin de 24 de ore, iar modalităţile de plată sunt foarte confortabile. Mai mult, dacă anumite produse nu sunt pe placul vostru, le puteţi face retur.

Toate acestea înseamnă că de fiecare dată cheltuiala este mai mare, ceea ce reprezintă o problemă pentru economiile noastre. Dar, există o modalitate de a reduce cumpărăturile cu ajutorul unei extensii Google Chrome, numită „Time Well Spent".

Dezvoltată de Aaron Z. Lewis și Greg Greiner, această aplicație poate converti prețurile produselor aflate pe site-uri în numărul de zile, ore și minute de care fiecare utilizator are nevoie pentru a câștiga acea sumă de bani.

„Când te uiți la cât de mult trebuie să muncești pentru a câștiga acei bani, vei fi mai chibzuit cu cumpărăturile online", spune McBride, potrivit lainformation.com. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel