EXCLUSIV  O altă LOVITURĂ pentru România. Carmen Avram: Este foarte, foarte, foarte târziu!

Carmen Avram / Foto Facebook
Carmen Avram / Foto Facebook

Europarlamentarul PSD Carmen Avram a spus că România riscă un alt infringement, dezvăluind totodată ce s-a întâmplat, în 2007, când a stat șase luni la Bruxelles.

„România se află deja sub infringement pe calitatea aerului. Încă nu s-a ajuns la aplicat amenzi, dar, dacă se va ajunge, aceste amenzi vor fi foarte mari. România a trimis Comisiei Europene un set de măsuri, ce trebuie aprobat, astfel încât să se îmbunătățească situația și în București. Adică să se tripleze numărul de stații autorizate pentru monitorizarea calității aerului în București, să se monteze și să se îmbunătățească filtrele de poluare la termocentrale și diverse alte măsuri. Acum se așteaptă răspuns de la Comisie”, a spus Carmen Avram, vineri, la DC News TV, în cadrul unei dezbateri.

„România mai are de rezolvat niște probleme, riscând astfel un alt infringement pe reducerea numărului depozitelor de gunoi. În 2018, Curtea Europeană de Justiție a obligat România să închidă 68 de gropi de gunoi, până acum s-au închis doar 20”, a precizat Carmen Avram.

Este foarte, foarte, foarte târziu!”, a punctat europarlamentarul. „Îmi aduc aminte că, în 2007, am mai stat șase luni la Bruxelles. Din secunda în care am venit, Primăria orașului mi-a adus la apartamentul pe care-l închiriam un set, o mapă cu sacii pe care trebuie să-i folosesc cu indicații foarte clare. Și asta se întâmpla în 2007! Din prima zi a șederii mele, am început să reciclez”, a spus Carmen Avram.  

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii online „Reciclarea, obiectiv ratat? Strategia câștigătoare pentru România”, eveniment organizat de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News TV, DC News și DC Business.

RECICLAREA, OBIECTIV RATAT? STRATEGIA CÂȘTIGĂTOARE PENTRU ROMÂNIA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel