Nyhrox şi Aqua, campioni mondiali ai competiţiei video Fortnite dotată cu premii de zeci de milioane de dolari

[] []

28 iul 2019 / 12:01
Salveaza PDF Comentarii

Norvegianul Emil Bergquist Pedersen, alias Nyhrox, şi partenerul său austriac Thomas Arnould, alias Aqua, au fost consacraţi sâmbătă cea mai bună pereche din lume la competiţia mondială a jocului video Fortnite, obţinând un premiu de 3 milioane de dolari, relatează AFP.

Cei doi adolescenţi în vârstă de 16 ani au câştigat două din cele 6 partide din această primă finală a Cupei lumii în pereche, organizată la New York, pe care au încheiat-o cu cel mai mare număr de puncte.

"Nu stiu ce să zic. Este o nebunie", au declarat cei doi învingători ai competiţiei premiaţi fiecare cu câte 1,5 milioane de dolari (1,3 milioane de euro)

Vizibili emoţionaţi, cei doi parteneri au reuşit să se poziţioneze în faţa celorlalţi jucători în partidele 4 şi 5, care le-au acordat un avantaj decisiv. 

Competiţia Fortnite, organizată anual de Epic Games, a distribuit în total 30 de milioane de dolari în partidele din acest weekend. Campionatul este dotat, în sezonul total al competiţiei, cu premii de până la 100 de milioane de dolari.

Fortnite, un fenomen mondial lansat în urmă cu doi ani, în iulie 2017, a atins un număr impresionant de participanţi cu peste 250 milioane de jucători, potrivit Epic Games.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26