Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Nutriționist: Criteriile mele pentru mici de calitate. Cum vedeți că nu au grăsime în exces

Rodica Mitu / 11 noi 2019 / 12:36
Sosuri mici
Sosuri mici

Nutriționistul Mihaela Bilic a făcut câteva precizări despre criteriile sale privind mici de calitate.

„Niciun eveniment major ce privește soarta acestui popor nu poate trece nesărbătorit - adică fără un grătar cu mici și friptură. Probabil toate popoarele au preparate din carne tocată, dar mici ca ai noștri nu există nicăieri. Uitați de hamburger, șaorma și kebab, amestecul pentru carnea de mici nu seamănă cu niciunul dintre ele.

Care sunt criteriile mele pentru niște mici de calitate?

 

În primul rând, să nu aibă gust puternic de usturoi, să fie cu puțină grăsime și bicarbonat, să nu cadă greu ca digestie, să nu dea arsuri și nici gustul de mici să nu fie persistent.

Cum vedeți că nu au grăsime în exces? După cum se comportă la gătit: dacă scad prea tare ca volum, adică "se topesc" nu e semn bun.

(...) Porția corectă poate varia între 2-4 sau chiar 6 bucăți - fiecare după cât îl ține cureaua”, a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy