Numirea lui VICTOR PONTA, publicată în MONITORUL OFICIAL

Scutaru Cristina / 16 iun 2017 / 18:41 Salveaza PDF Comentarii

Numirea lui Victor Ponta, în funcția de Secretar General al Guvernului, a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Printr-o decizie anterioară, publicată tot vineri, Sorin Grindeanu i-a delegat atribuţiile de Secretar General al Guvernului lui Alexandru Mihai Ghigiu, eliberându-l din funcţie pe Mihai Busuioc. 

"Începând cu data prevăzută la art. 1 (vineri - n.r.), domnul Victor Viorel Ponta se numeşte în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru", se arată în ordin.

Așadar, Victor Ponta este noul Secretar General al Guvernului, decizie care intră în vigoare începând de astăzi. De precizat că, în momentul de față, se află în stare de incompatibilitate, el fiind și deputat. Victor Ponta are 15 zile la dispoziție să anunțe Biroul Permanent al Camerei Deputaților, iar apoi are la dispoziție încă 30 de zile să decidă dacă va rămâne Secretar General al Guvernului sau parlamentar.

(w670)

 

Amintim că Secretarul General al Guvernului, Mihai Busuioc, a refuzat joi şi vineri să contrasemneze ordinul premierului Sorin Grindeanu prin care este eliberat din funcţie, iar fără semnătura acestuia, Monitorul Oficial nu publica actul de demitere. Citiți și Mișcarea lui Dragnea care îl BLOCHEAZĂ pe Grindeanu.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28