Urmărește emisiunea live


Numire la vârf în BCR

BCR
BCR

Banca Comercială Română (BCR) a anunțat că are un nou economist șef și director de cercetare. 

Horia Braun va ocupa această funcție de la 1 ianuarie 2017, a anunţat BCR. Până la această numire, Horia Braun a activat în cadrul ING Group (din octombrie 2007), deţinând de-a lungul timpului poziţia de manager de investiţii instrumente cu venit fix în cadrul ING Investment Management România şi, ulterior, pe cea de director al Departamentului de Investiţii din cadrul ING Pensii.

În aprilie 2013, a fost numit director general al NN Investment Partners până când a fost relocat în Cehia pentru a prelua funcţia de director de Investiţii pentru regiune, având în administrare active de 4 miliarde de euro.

Anterior, Horia Braun a lucrat timp de cinci ani în cadrul Băncii Naţionale a României. Timp de 3 ani a condus serviciul de modelare din cadrul Direcţiei Modelare şi Prognoze Macroeconomice a BNR.

Horia Braun este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii "Babes-Bolyai" Cluj şi MA (Master of Arts) în Economie la Central European University Budapesta şi deţine certificarea CFA (Chartered Financial Analyst) din 2006.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel