Numire director INSP. Gâdea: Caietul de sarcini a fost schimbat cu dedicaţie de Voiculescu și Moldovan - DOCUMENTE

Caietul de sarcini pentru ocuparea funcţiilor de conducere de la INSP a fost schimbat. Mihai Gâdea a prezentat documentele.

"Vreau să spun doar două cuvinte despre personalul care lucrează la INSP. Există câteva zone în România, în zona medicală, în care sunt nişte elite, nişte oameni excepționali din punct de vedere profesional. La INSP, sigur sunt oameni foarte bine pregătiţi, care ştiu pentru că sunt în conexiune cu cei care sunt specialişti în lumea asta. În aceste zile, aceşti oameni de la INSP sunt exasperaţi. Caietul de sarcini pentru ocuparea funcţiilor de conducere de la INSP a fost schimbat, cu dedicaţie, la Ministerul Sănătății, de Vlad Voiculescu şi de doamna Andreea Moldovan. Directorul de la INSP este schimbat fără concurs, fără condiție de specialitate. Până acum, erau nişte condiţii foarte clare.

Consiliul de coordonare al INSP este disperat şi îi dau un document în scris şi lui Vlăduț şi acestei doamne spunând foarte clar că există riscul de scădere a standardelor profesionale ale viitorului director al institutului. Acesta urmează să fie numit fără concurs, prin selecţie de dosare şi prin baza unei fișe a postului din care au fost excluse vechimea şi specialitatea medicală", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3

"Cel pe care vor să îl pună nu lucrează ca medic, s-a retras din această activitate, este doar cadru universitar. Omul pe care l-au pregătit este din gaşca lor, este un băiat care a fost secretar de stat în Guvernul Cioloș şi a fost consilierul lui Cioloș. Este cadru universitar la Bábes Bolyai. O să îi las pe ei să anunţe, dar eu v-am arătat din această seară ce se pregăteşte", a mai spus Mihai Gâdea.

Vezi AICI anunțul făcut de INSP.

Vezi AICI scrisoarea  transmisă de INSP către Ministerul Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel