Numele semifinaliștilor ”Chefi la cuțite”, sezon 10. Eliminări 28 noiembrie 2022

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ajuns în fața ultimului battle al sezonului 10. 

UPDATE: Titus Antonescu și Mădălina Crețan au fost eliminați din sezonul 10 Chefi la cuțite în ediția de luni, 28 noiembrie 2022. 

Iată ce concurenți au intrat în semifinala show-ului culinar:

Raluca Todea

Florica Baboi

Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Dan Manciu

Mădălina Cafadaru

Gigi

Oxy (Roxana Crudu)

Gabriel Drăgușanu

Paco.

-----

Începe săptămâna de foc a celui mai urmărit show culinar din România. Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ajuns în fața ultimului battle al sezonului 10. Emoțiile sunt mai puternice ca oricând, iar ambițiile concurenților se traduc într-o presiune uriașă la bancurile de lucru. Battle-ul din seara aceasta și proba eliminatorie sunt etapele în urma cărora vor fi aleși semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite. 

Pentru cine este la un pas de a deveni realitate visul din preselecții?

Chef Sorin Bontea a reușit performanța de a intra în cel din urmă battle cu cei mai mulți concurenți: Paco, Gabriel Drăgușanu, Gigi Nicolae, Florica Boboi și Titus Antonescu. ”Este o miză foarte mare azi: cine va câștiga acest battle merge direct în semifinală, așadar intru foarte hotărât în această luptă”, a spus Chef Bontea. De partea cealaltă, Chef Cătălin Scărlătescu îi aliniază la startul battle-ului 18 pe Mădălina Cafadaru, Mădălina Crețan și Adrian Stroe. ”Nu-mi doresc decât să câștig. Să fie o încununare a celor zece sezoane de gătit împreună”, a punctat Chef Scărlătescu. ”Ultimul battle pentru mine a fost întotdeauna ceva foarte greu de digerat, pentru că are cea mai mare miză: semifinaliștii echipei câștigătoare. Asta e tot ce contează”, a declarat Chef Florin Dumitrescu, care intră în battle-ul 18 cu trei concurenți: Raluca Todea, Oxy și Dan Manciu. 

Cum se va desfășura cel din urmă battle și ce surprize mai pot aduce amuletele rămase în joc, dar mai ales cine sunt semifinaliștii sezonului aniversar Chefi la cuțite telespectatorii vor afla în ediția difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30. Marți și miercuri urmează etapa semifinalei, iar joi, maratonul de 4 ediții consecutive Chefi la cuțite va culmina cu marea finală, în care se va decerna premiul de 30.000 de euro. Astfel, pe 1 decembrie, telespectatorii vor afla în ce sclipiri prețioase va străluci finala aniversară și numele câștigătorului celui mai râvnit trofeu Chefi la cuțite.

Citește și...

Brigitta, out din echipa lui Dumitrescu

La ultima ediție, fiecare echipă a avut de pregătit preparate din câte trei țări, iar degustarea a fost făcută de instructori de condus defensiv. Aceștia au decis cine a câștigat proba de gătit, dar și ce echipe au intrat la duel.

Nu au lipsit certurile, emoțiile și momentele tensionate. Banda i-a ținut pe toți în suspans până în ultima clipă. Surpriza a fost mare atunci când verdictul a venit, iar echipa lui Cătălin Scărlătescu a câștigat proba de gătit, așa că la duel au intrat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă pentru a-l proteja pe Titus Antonescu de duel și de o posibilă eliminare, mai ales că acesta s-a simțit rău încă din ediția precedentă.

A fost eliminată Brigitta Gheorghe din echipa lui Florin Dumitrescu!

Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și nu mică a fost surpriza tuturor atunci când a ieșit la iveală că Brigitta Gheorghe a fost eliminată, farfuria ei obținând cel mai mic punctaj: 9 puncte. Întoarsă în bucătărie, aceasta și-a luat la revedere de la colegii săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel