EXCLUSIV  Nume pentru funcția de Secretar General al Guvernului (SGG). Gușă: Va fi scandal foarte mare în interiorul partidului

Cozmin Gușă a făcut precizări cheie despre numele pentru funcția de Secretar General al Guvernului (SGG), o instituție importantă din cadrul executivului.

La un moment dat, în cadrul emisiunii „Deferiţi mass-media” de la DC News TV, Cozmin Gușă a spus că „probabil, în sfârșit, astăzi, se va decide secretarul general de la Guvern. Va fi de la PNL, asta știu eu, dar nu va fi Stamule.”

Ulterior, a adăugat: „Va fi de la Cluj, pentru că altfel va fi scandal foarte mare în interiorul partidului. Toți ardelenii au spus ok, nu ne-ați dat aia, aia, aia, secretarul general trebuie să ni-l dați, pentru că altfel ne facem de râs, ați dat ministerele cele mai importante la USR-PLUS și UDMR, vrem secretarul general.”

„Eu cred că astăzi sau mâine se va tranșa acest subiect. El e într-un fel trenat pentru că se subordonează luptei interne de acolo, care s-a declanșat deja. E în perspectiva Congresului, pe care unii vor să-l adaugă mai repede decât luna mai, să fie în martie”, a mai spus Cozmin Gușă. 

"Deferiţi mass-media" la DC News. Chirieac, Vâlcu şi Guşă dezbat temele politice ale momentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel