EXCLUSIV  Nume pentru funcția de Secretar General al Guvernului (SGG). Gușă: Va fi scandal foarte mare în interiorul partidului

Cozmin Gușă a făcut precizări cheie despre numele pentru funcția de Secretar General al Guvernului (SGG), o instituție importantă din cadrul executivului.

La un moment dat, în cadrul emisiunii „Deferiţi mass-media” de la DC News TV, Cozmin Gușă a spus că „probabil, în sfârșit, astăzi, se va decide secretarul general de la Guvern. Va fi de la PNL, asta știu eu, dar nu va fi Stamule.”

Ulterior, a adăugat: „Va fi de la Cluj, pentru că altfel va fi scandal foarte mare în interiorul partidului. Toți ardelenii au spus ok, nu ne-ați dat aia, aia, aia, secretarul general trebuie să ni-l dați, pentru că altfel ne facem de râs, ați dat ministerele cele mai importante la USR-PLUS și UDMR, vrem secretarul general.”

„Eu cred că astăzi sau mâine se va tranșa acest subiect. El e într-un fel trenat pentru că se subordonează luptei interne de acolo, care s-a declanșat deja. E în perspectiva Congresului, pe care unii vor să-l adaugă mai repede decât luna mai, să fie în martie”, a mai spus Cozmin Gușă. 

"Deferiţi mass-media" la DC News. Chirieac, Vâlcu şi Guşă dezbat temele politice ale momentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel