Nume greu la Indian Wells după 15 ani de pauză. Fiori pentru Halep

Venus Williams a decis să revină la Indian Wells, după o pauză de 15 ani, informaţie confirmată de site-ul oficial al competiţiei.

"Suntem foarte fericiţi pentru că Venus Willliams, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din toate timpurile, revine la BNP Paribas Open", anunţă organizatorii turneului. Venus şi Serena Williams vor fi pe lista jucătoarelor înscrise la ediţia din acest an a turneului care se va desfăşura în perioada 7 - 20 martie.

Revenirea fostului număr unu mondial la Indian Wells se produce după ce Serena Williams a întrerupt şi ea, în 2015, o serie de 14 ani în care a refuzat să joace la turneul deţinut de Larry Ellison.

În 2001, un meci din semifinalele acestui turneu a lansat o mare controversă. Cele două surori ar fi trebuit să joace pentru un loc în ultimul act, dar Venus, accidentată, a abandonat şi i-a lăsat astfel drum liber Serenei spre finală.

Simona Halep este anunţată şi ea pe tabloul principal de la Indian Wells, întrecere pe care a câştigat-o în 2015, după ce a trecut în finală de Jelena Jankovic, 2-6, 7-5, 6-4, scrie DigiSport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel