Nu răspunde, e Satana! Vezi cine se ascunde sub acest număr în agenda lui Copos

copos
copos

În agenda telefonică a acționarul Rapidului, George Copos, apare scris în momentul în care este apelat de un patron din Liga I: "Nu răspunde. E Satana"! Copos a luat această decizie după ce colegul său din fotbal a dezvăluit o discuție telefonică care ar fi avut între cei doi.

"Nu răspunde. E Satana"! Acesta este mesajul care apare pe telefonul lui George Copos în momentul în care este apelat de Gigi Becali. George Copos a luat această decizie după ce Gigi Becali a dezvăluit în presă o discuţie telefonică. Finanţatorul stelist a afirmat zilele trecut la postul GSP TV: "Leşinaţi de râs dacă vă povestesc ce mi-a zis! Copos ăsta e dat naibii! L-am întrebat dacă vinde clubul. Şi mi-a răspuns: «Lui Ioan Niculae i-aş da clubul, că e de aceeaşi rasă cu ei (n.r. - cu suporterii rapidişti)». Adică şi Niculae e "ţi". Da' mi-a zis apoi: «Gigi, să nu cumva să povesteşti asta»".

 Copos i-a răspuns lui Gigi Becali pe blogul personal, dezminţind categoric afirmaţiile oficialului stelist: "Promit că de acum încolo Domnul GI nu va mai avea ocazia de a pune pe seama mea propriile sale fantezii, în urma unor discuţii directe. Domnule GI, numărul dumneavoastră de telefon este salvat în telefonul meu. De azi, la numărul dumneavoastră de telefon apare scris „NU RĂSPUNDE. E SATANA", a menţionat Copos.

 Acţionarul majoritar al FC Rapid afirmă despre Becali că este un "farsor" care nu poate "trăi fără scandal", o persoană "dependentă de publicitate" care inventează scandaluri pentru a apărea în mass-media.

 Copos recunoaşte însă că este vinovat pentru că a crezut că Gigi Becali este "un om sănătos".

 "Astfel încât Domnul GI şi-a propus să mai pună în scenă încă un scandal public, care să învenineze relaţia mea cu domnul Niculae. Aşa că a aruncat în mass media o afirmaţie pe care eu nu am făcut-o niciodată. Ceea ce i-a venit în minte şi a afirmat public a fost, mai mult ca sigur, ceea ce el însuşi gândeşte. Şi-a transpus propriile imaginaţii în seama mea! Aşa a apărut povestea cu «ţi». Cine e de vină pentru situaţia jenantă de acum? Eu, desigur. De ce ? Pentru că am fost atât de naiv încât să îl tratez pe Domnul GI ca pe un om sănătos, ca pe un egal, ca pe un coleg de Liga 1 şi de Top 300, şi să discut cu el", a adăugat George Copos în postul publicat pe blog cu titlul "Să nu vorbeşti niciodată cu farsorii".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel