”Nu putem negocia cu teroriștii politici. Au vrut să îngroape PSD”. Firea îi face ”asasini” pe Negoiță și Ponta

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Gabriela Firea a avut o răbufnire la adresa lui Victor Ponta și a lui Robert Negoiță. Ea exclude orice fel de apropiere de cei doi și îi acuză că au vrut să îngroape PSD. 

Întrebată dacă i-a reproșat lui Marcel Ciolacu faptul că l-a invitat pe Robert Negoiță să se întoarcă în PSD, Gabriela Firea a răspuns: ”Nu i-am reproșat dl. președinte Ciolacu nimic, suntem colegi și nici nu vreau să dau apă la moară celor care știu că pe vremuri așa se purta politica, se acumulau frustrări, sentimente negative și, la momente oportune, se opera sau se proceda la trădări, din care pierdea întregul partid sau cetățenii României, pentru că noi am venit să facem politică pentru cetățeni. Noi nu am venit aici pentru că nu aveam ce să facem acasă sau pentru că nu aveam o meserie. Am fost profesor, jurnalist, nu am venit să mă căpătuiesc din politică, aveam un salariu enorm în presă față de ce salariu am avut ca senator sau ca primar.”

”I-am spus doar punctul meu de vedere și a fost de acord cu el, nu putem negocia cu teroriștii politici. Teroriștii politici, cei care au vrut să îngroape PSD, trebuie să fie pe drumul lor și noi să fim pe drumul nostru. Asta este, mult, puțin, cât avem, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect să ne aliem cu proprii noștri asasini, adică cu Ponta sau Negoiță. Nu avem nimic cu ei, nu suntem în război cu ei, dar să nu-i invităm cu mari onoruri, eventual să coacem și o pâine împreună, să mâncăm. Haideți să fim serioși” a spus Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel