Ion Cristoiu: ”Eu trebuie să-mi notez că duminică sunt alegeri!”. Absență totală!

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, joi seara, campania electorală din acest an pentru alegerile prezidențiale, mai degrabă absența ei, după cum a spus el.

Principala problemă semnalată de Ion Cristoiu joi seara, la Realitatea Plus, în emisiunea ”Legile Puterii” este absența unei reale atmosfere de campanie electorală, considerând că 'ostilitățile' au fost prea fade:

"Se repetă scenariul din 2014. Domnul Klaus Iohannis nu trebuie să existe pentru că îl întrebăm ce a făcut. Și atunci, printr-o serie de diversiuni, s-a scos ideea de campanie electorală, toți ceilalți candidați merg prin țară, iar președintele în exercițiu nu face nimic. Pentru că 'băieții' i-au aranjat în așa fel încât lumea nici nu știe că duminică sunt alegeri", a răspuns, foarte intrigat, Ion Cristoiu, întrebărilor Denisei Rifai.

"Nu absența dezbaterilor este problema. Absență atmosferei. Dvs. înțelegeți că eu, din când în când, trebuie să-mi notez că duminică sunt alegeri? Eu, Cristoiu! Nu se simte nimic. Dacă vine vreun ziarist străin nu-i vine să creadă. Nu-i atmosferă. Absența atmosferei, absența tensiunii, absența creerii un emoții nu-s bune", a completat Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel