Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  „Nu dispariția lohn-ului este obiectivul PSD-ului”

„Obiectivul în sine (al PSD - n.r.) este crearea de locuri de muncă cu valoare adăugată mare”, spune Adrian Dobre la Interviurile DC News.

„Obiectivul în sine (al PSD - n.r.) este crearea de locuri de muncă cu valoare adăugată mare”, a spus Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, miercuri, la Interviurile DC News, atunci când a fost luat la întrebări referitor la numărul de români care lucrează în lohn.

Întrebat de Bogdan Chirieac despre numărul românilor care lucrează în lohn („Am înțeles că în lohn lucrează circa 1.200.000 de români”), Adrian Dobre a răspuns evaziv, spunând că nu știe dacă cifra este atât de mare. „Nu peste tot (salariul minim este pe lohn - n.r.). Uitați-vă și în sistemul public, în mare parte din sistemul public de salarizare e pe venitul minim garantat în plată”, a afirmat Dobre. 

„Eu cred că o bună parte din angajați este în baza de jos a piramidei - la venitul minim garantat în plată sau, mă rog, aproape de el. Vă aduceți aminte că în campania electorală am spus că vrem să scoatem și să aducem în clasa de mijloc aproape un million și jumătate de oameni. Iată despre ce vorbim. Iată pariul pe care-l avem de făcut. (...) Nu vreau să fiu înțeles greșit: dispariția lohn-ului nu e un obiectiv în sine. Obiectivul în sine este crearea de locuri de muncă cu valoare adăugată mare. Dacă aceste locuri de muncă nou create, cu valoare adăugată mare, trag din lohn, trag din locurile de muncă ocupate în lohn, e în regulă. Dar nu dispariția lohn-ului este un obiectiv al PSD-ului în niciun caz”, a adăugat Adrian Dobre la minutul 35:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel