"Nu am frecat menta în PE, domnule Blaga!" Ce eurodeputat spune asta

Deși mai este un an până la alegerile pentru Parlamentul European, lupta se anunță aprigă în PDL. Vasile Blaga a început să analizeze în detaliu activitatea colegilor de la Bruxelles. El a spus că Monica Macovei și Cristian Preda "își fac bine  treaba", în schimb lui Sebastian Bodu nu i se remarcă activitatea. Cel din urmă a atras atenția că preocupările pentru alegerile europarlamentare sunt de înțeles, însă nu trebuie înjosiți alți colegi. Eurodeputatul a mai subliniat că este pe locul doi, după Monica Macovei. 

"Eu cred că Monica Macovei și Cristian Preda au şanse foarte mari. Vom avea criterii după care vom stabili lista pentru europarlamentare. Doamna Macovei și domnul Preda își fac bine treaba. Domnului Bodu nu prea i-am remarcat activitatea", a spus Vasile Blaga într-o emisiune televizată, scrie pesurse.ro. Iar răspunsul lui Sebastian Bodu nu a întârziat să apară. El a scris pe Facebook "Nu am frecat menta în Parlamentul European, domnule Vasile Blaga!". 
Sebastian Bodu: Sunt pe locul doi, după Macovei. Preda e pe locul trei
Eurodeputatul Sebastian Bodu a adăugat "Daca se ține cont de importanța rapoartelor și rapoartelor de aviz, sunt pe locul 2 cu 16 rapoarte și avize, 35 din cele 44 de rapoarte ale Monicăi Macovei fiind aprobări de descărcare de gestiune a unor agenții europene, fără impact legislativ și primite în bloc. Fac aceste precizări nu ca să îi demonstrez sau să îi cer ceva lui Vasile Blaga, ci ca să arăt celor care m-au votat că nu am stat degeaba în Parlamentul European, cum a sugerat președintele PDL. De altfel aceste rapoarte de activitate au fost trimise la partid încă din februarie dar, cum era de așteptat, nu s-a uitat nimeni peste ele".
Sebastian Bodu a precizat "Înțeleg preocuparea unora și a altora pentru listele de candidați la apropiatele alegeri europarlamentare, dar această preocupare nu trebuie să se manifeste într-un mod înjositor, lovind în unii colegi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel