Novak Djokovic a câștigat US Open 2015, după o finală senzațională cu Roger Federer

Liderul mondial Novak Djokovic a câștigat US Open 2015, ultimul turneu de Grand Slam al anului, după o finală incredibilă disputată împotriva numărului 2 mondial, Roger Federer. Sârbul s-a impus în patru seturi, scor 6-4, 5-7, 6-4, 6-4, la capătul unui maraton de trei ore şi 23 de minute de joc. El şi-a trecut astfel în palmares al treilea titlu de Mare Şlem din acest sezon, după succesele de la Australian Open şi Wimbledon, al zecelea al carierei şi este pentru a doua oară campion la Flushing Meadows.

Novak Djokovic și Roger Federer au mai oferit un meci epic, luni dimineață, iar sârbul continuă lupta cu istoria. Nole ajunge prin acest succes la zece titluri de Mare Şlem şi completează astfel un an 2015 de graţie, în care a fost în permanenţă pe primul loc al clasamentului ATP şi a cucerit trei dintre cele patru trofee de Grand Slam. Liderul mondial triumfă pentru a doua oară în carieră la US Open, după succesul din 2011.

Novak Djokovic şi-a stăpânit mai bine nervii în momentele de tensiune maximă ale finalei cu Roger Federer. Sârbul a salvat trei mingi de break ale adversarului în ultimul game, a găsit două prime servicii excelente, iar după trei ore şi 23 de minute s-a încoronat pentru a doua oară campion la Flushing Meadows.

De partea cealaltă, Roger Federer rămâne cu un turneu grozav la 34 de ani, dar şi cu o sumedenie de şanse ratate în finală, potrivit prosport.ro.

Vezi și: Clasament WTA: Ce se întâmplă cu Simona Halep după semifinala de la US Open 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel