Roubini pe Twitter: Jocurile Olimpice, un eșec. Londra e goală

London-Bus
London-Bus

Nouriel Roubini, supranumit profetul crizei, a declarat că din punct de vedere economic, Jocurile Olimpice de la Londra sunt un eșec. Londra este goală, a scris cunoscutul economist pe contul personal de Twitter.

Economistul Nouriel Roubini consideră că ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice sunt un eșec economic și că posibilii turișit s-au speriat de știrile din presă care anunțau că Londra va fi suprapopulată în această perioadă.

 ”Olimpiada este un eșec economic. Londra este goală: hoteluri, restaurante, străzi. I-au speriat pe toți cu avertismentele lor” a scris Roubini pe contul personal de Twitter, potrivit Business Insider.

 Ba mai mult, Londra a devenit ”un oraș zombie”. ”Au speriat toți turiștii care nu veneau la Olimpiadă. I-au obligat pe londonezi să plece. Au obligat 2 milioane să lucreze de acasă” a mai scris economistul.

 Pe de altă parte, retailerii londonezi au cerut să nu se mai scrie despre traficul aglomerat din oraș. Firmele de taxi au raportat pierderi de 20-40% de la începutul JO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel