Noul selecționer al naționalei, despre scandalul cu droguri și prostituate

Christoph Daum, noul selecţioner al naţionalei României, a vorbit despre un subiect delicat din trecutul său: momentul când a ratat şansa de a pregăti naţionala Germaniei după ce s-a descoperit că era un consumator de droguri şi că organiza orgii cu prostituate.

"Cred că despre tema asta s-a spus totul. Au trecut aproape 20 de ani de atunci. După această întâmplare, am avut cea mai de succes perioadă a carierei mele de antrenor. Am o familie minunantă şi pot să vă spun doar că din această greşeală am învăţat, am ieşit întărit şi de aceea cred că nici nu mai trebuie să dau prea multe explicaţii.

Uitaţi-vă la ce am făcut în ultimii 17 ani. Cred că sunt de încredere, sunt credibil. Poate dumnevoastră nu aveţi greşeli, dar eu nu am fost lipsit de ele. Eu am recunoscut-o pe a mea, am învăţat din ea şi vă doresc să nu ajungeţi într-o asemenea situaţie. N-am fost fără de greşeală, dar am învăţat din ale mele", a declarat Daum, scrie Digi Sport.

Scandalul în care a fost implicat noul selecţioner al României a izbucnit în vara anului 2000, după ce fostul președinte al lui Bayern Munchen, Uli Hoeness, a dezvăluit în mass-media vremii că "Daum este consumator de droguri!".

A fost doar începutul tăvălugului, pentru că nu a mai durat mult până au apărut și alte informații legate de Daum, consumul de droguri și orgii cu prostituate. Tehnicianul a negat inițial, dar a recunoscut totul un an mai târziu, după ce a fost pus în fața unor probe clare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel