Noul secretar de stat la Ministerul Muncii, mesaj fabulos după numire

Valeriu Ciolan Nicolae, numit joi în funcția de secretar de stat în Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV), glumește într-o postare pe pagina sa de socializare în legătură cu acest fapt, susținând că "dacă nici acum nu dă icterul în extrema dreaptă, nu știu când se mai poate". 

"Despre numirea mea...

Prin 2002 am primit o ofertă de la Oracle. M-am amuzat atunci tare gândindu-mă la țața Rada – o scorpie naturală și la Geta, care făcea pe vrăjitoarea și în relațiile de "business", discutând locul meu de muncă.

"Fă, am auzit că s-a făcut nepoc-tu orăcăl? Ce e aia, face ca broaștili?"

"Nu, făi proasto! Orăcăloiaca un fel de-aia de zice viitoru’, numa că e bărbat !

Acuși mă duc secretar de stat la muncă. “Țigan” Ciolan secretar de stat la muncă – dacă nici acum nu dă icterul în extrema dreaptă, nu știu când se mai poate. Și să zică cineva că nu a fost taică-miu inspirat în alegerea numelui!", a scris, vineri pe Facebook, noul secretar de stat la Ministerul Muncii.

Postarea are și un post-scriptum, conceput în același stil: "P.S.: Pe soră-mea a numit-o Cheluța. E frumoasă foc și cu păr. Bineînțeles, eu sunt singurul chelios din familie. Frate-miu Puiu e desigur și Clement așa că mă pregătesc în câțiva ani să ajung papă".

Valeriu Ciolan Nicolae a deținut până ieri funcția de consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru, poziție pe care o ocupa din 11 decembrie 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel