Noul prefect de Olt a depus jurământul. Angela Nicolae, prima femeie din judeţ în această funcţie

Florin Răvdan / 01 aug 2019 / 17:37 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

După ce prefectul şi subprefectul de Olt au fost demişi, ca urmare a tragediei de la Caracal, Angela Nicolae a devenit prima femeie care ocupă această funcţie în judeţ. Aceasta a depus joi jurământul. 

Angela Nicolae este al doisprezecelea prefect al judeţului după 1990 şi îi urmează lui Silviu Neacşu, care a fost eliberat din funcţie după cazul de la Caracal. Până la numirea în funcţia de prefect, Angela Nicolae a condus Serviciul Resurse Umane şi Managementul Unităţilor Sanitare din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Olt.

"Astăzi, 1 august 2019, prefectul judeţului Olt, doamna Angela Nicolae, a depus jurământul într-un cadru restrâns, având în vedere evenimentele înregistrate pe raza judeţului Olt. La ceremonia de depunere a jurământului au participat domnul Secretar de Stat Adrian Petcu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, şefii de arme din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judeţ şi directori ai serviciilor publice deconcentrate. Prin Hotărârea Guvernului nr.541/2019 doamna Nicolae Angela a fost împuternicită să exercite cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de prefect al judeţului Olt", se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului Olt. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26