Noul Opel Astra și în România. Vezi de la ce preț

Noul Opel Astra se poate comanda  şi din România la un  preţ de pornire de 15.600 de euro.

Prețul de pornire al noului Astra 5 uși este de 15.600 euro, cu TVA, aferent versiunii Selection cu propulsorul de 1,4 litri și 100 CP. Aceasta reprezintă totodată varianta de bază dintre puterile motoarelor pe benzină, în timp ce plaja de puteri disponibile va ajunge până la 200 CP.

Motorul turbo 1.0 ECOTEC cu injecţie directă aduce performanțe de 4,2 l/100 km consum mediu și o valoare a emisiilor de 96 g CO2/km și este disponibil pe modelul Astra începând de la 16.800 euro. Toate motoarele pe benzină şi diesel au o cilindree de până la 1,6 litri și combină cel mai înalt nivel de eficienţă cu reacţii excelente, o rulare uniformă şi un nivel de zgomot redus.

Printre ele se numără și propulsorul complet nou 1.4 ECOTEC turbo cu injecţie directă cu patru cilindri, care își are debutul în echiparea noului Astra. Motorul, cu un design ce asigură reducerea greutăţii, integral din aluminiu, este disponibil cu o putere de 92 kW/125 cp sau de 110 kW/150 cp și asigură un cuplu maxim de până la 245 Nm.

Noua versiune a sistemului IntelliLink cu ecran tactil color 7 inch și proiectarea smartphone-ului via Apple CarPlay şi Android Auto este standard începând cu echiparea Enjoy și este disponibil la Selection pentru 450 Euro cu TVA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel