Noul ministru al Sănătății. Alina Gorghiu: Singurul gest responsabil pe care îl anticipez

Foto Facebook / Alina Gorghiu
Foto Facebook / Alina Gorghiu

Scandalul din coaliție se va termina, probabil, luni, cu o propunere a USR PLUS pentru Ministerul Sănătății, este de părere Alina Gorghiu. Pe de altă parte, Cristina Prună, deputat USR Plus, refuză să spună dacă o nouă propunere a lui Vlad Voiculescu este în cărți.

Cristina Prună a declarat, joi seară, la Digi24, că USR PLUS s-a pronunțat deja, afirmând că nu mai poate continua cu Florin Cîțu premier, în condițiile în care Vlad Voiculescu nu a fost evaluat.

Întrebată dacă una dintre variantele USR PLUS pentru Ministerul Sănătății este Vlad Voiculescu, Prună a răspuns de mai multe ori că decizia aparține forurilor de conducere.

Cristina Prună a evitat un răspuns clar și la întrebarea dacă ar trebui schimbat acordul în coaliție, în așa fel încât atribuțiile premierului să fie clar stabilite: „Vom merge la ședința coaliției și vom spune că nu mai putem avea încredere în Florin Cîțu. Dorim în continuare să guvernăm, dar fără Florin Cîțu”.

La rândul ei, Alina Gorghiu, întrebată dacă scandalul se va termina luni, a răspuns: „Părerea mea este că da. Se va termina printr-o propunere făcută de USR PLUS pentru portofoliul Sănătății. Este singurul gest responsabil pe care îl anticipez”.

Alina Gorghiu a declarat că, pe de altă parte, remanierea guvernamentală este un proces firesc, iar schimbarea unui ministru nu se face pe baza unor simpatii, ci pentru întărirea echipei guvernamentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel